PH Human App

with you at every step

Altijd bij u

Voor iedereen die een zeldzame, chronische aandoening heeft, is het bijzonder waardevol om toegang te hebben tot hulpmiddelen en om de juiste ondersteuning te krijgen.

Leven met PAH kan een niet te onderschatten emotionele impact hebben, maar het is belangrijk om te weten dat u niet alleen bent. Uw vrienden, familieleden, andere personen die PAH hebben en uw zorgteam zijn er samen om u te ondersteunen als u dat nodig heeft.

Wat kan u doen met de PH Human app?

Een nieuw digitaal platform dat inspeelt op de onvervulde noden van patiënten met PAH via digitale educatie en beheer op afstand.


Ontvang direct rapporten en herinneringen

Krijg een uitgebreid overzicht van uw rapporten en snelle herinneringen aan uw afspraken.

Man surrounded by app icons
Houd uw symptomen eenvoudig bij

Een intuïtieve trackingoplossing voor PAH-patiënten om hun symptomen, gegevens over hun activiteiten, vitale functies en algemeen welzijn op te volgen.

Man surrounded by app icons
Stel uzelf doelen

U kan uzelf op een eenvoudige manier doelen stellen voor uw welzijn. Gedurende uw traject kan u uw voortgang opvolgen en uw doelen eventueel herzien.

Woman holding information page
Blijf up to date

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en informatie over PAH via enkele handige tips, nuttige info-bytes en interactieve quizzen.

Two different screens of the PH Human app

Download nu!

PH Human Benelux

Enkele cijfers

Enkele cijfers
Meer dan 200 patiënten doen mee

Het kan tijd vergen om te wennen aan een leven met PAH, maar u staat er niet alleen voor.

4 landen doen al mee

We ontwikkelen en breiden uit over de hele wereld om meer mensen met PAH te bereiken.

Al meer dan 2800 vitale functies werden opgevolgd

Met de juiste ondersteuning kan u PAH en elementaire vitale functies volgen om uw algemeen welzijn te bevorderen.

Getuigenissen

Met de juiste behandeling en ondersteuning kan PAH worden gecontroleerd en kan u goede kwaliteit van leven bereiken. Luister naar hoe onze app een verschil kan maken:

testimonial person

Ik gebruik de PH Human app nu al een tijdje. De app is erg nuttig en gebruiksvriendelijk, en biedt een aantal geweldige functies.

Ik zou deze app graag aanbevelen aan andere mensen met PAH omdat de informatie die de app biedt erg bruikbaar is. De app is erg gebruiksvriendelijk en ik ben gek op de fantastische functies.

Een uitstekende app met heel veel nuttige functies, waarmee je de symptomen op een eenvoudige manier kunt registreren. Mijn favoriete onderdeel in de app is het overzicht van opgenomen parameters. Bovendien is de informatie die in de app wordt gegeven over PAH interessant en informatief.

Meer informatie over de PH Human App

Hier vind je een lijst van veelgestelde vragen (FAQ’s) die op één plaats worden beantwoord

De PH Human app is een uniek digitaal platform voor patiënten met PAH. Het helpt hen om meer te leren over hun aandoening en die te volgen, evenals om de juiste informatie te krijgen in de vorm van info-bytes, quizzen en een aantal handige tips.

Omgaan met PAH kan best moeilijk zijn, maar met de juiste ondersteuning kan u een goede kwaliteit van leven bereiken.

De PH Human app helpt je om je symptomen en vitale functies te volgen, biedt een uitgebreid overzicht van je rapporten, geeft handige tips, en stuurt herinneringen aan je afspraken om gesprekken te ondersteunen met je zorgverleners om je ziekte onder controle te houden.

Ja, de app is helemaal gratis.

Ja, de PH Human app is een veilig platform en voldoet aan het wettelijk kader van de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.

De PH Human app slaat gegevens op die door jou in de app zijn geregistreerd, zoals je symptomen en vitale functies. Persoonsgegevens (geaggregeerde geanonimiseerde gegevens) worden alleen gebruikt als dat is toegestaan door de wet en als er een legitieme noodzaak is om dit te doen. Verdere informatie over ons privacybeleid en hoe individuele gegevens worden verzameld en gebruikt, wordt verstrekt in de app als onderdeel van ons registratieproces.

Ja, de app beschikt over een functie om je gezondheidsrapporten te downloaden en te delen met je professionele zorgverleners. Als je aangesloten bent op een PAH-centrum, kun je je rapport via de app onmiddellijk delen met je zorgverleners.

Logo Janssen | Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson